10ωρη Κάλυψη- Full Radiance Foundation-Make up Λάμψης

2022-01-10

Το Full Radiance Foundation προστατεύει από εξωτερικές επιθέσεις και αποτοξινώνει * το δέρμα σας για να αποκαλύψει το φως του και να αποκαλύψει μια πιο λαμπερή επιδερμίδα μέρα με τη μέρα. Ενοποιεί και φωτίζει την επιδερμίδα με φυσικό φινίρισμα και τέλεια κάλυψη. Η υφή του είναι άνετη και μη λιπαρή.

Η σύνθεσή του αποτελείται από 89% βάση περιποίησης που αποτελείται από το αντιρρυπαντικό ** και το αποτοξινωτικό ** σύμπλεγμα φυτών μας και ένα μείγμα συστατικών που διατηρούν την ενυδάτωση και χαρίζουν λάμψη στο δέρμα σας. Το υπόλοιπο 11% αποτελείται από φυσικές ορυκτές χρωστικές και ένα μείγμα συστατικών που επιτρέπουν στη φόρμουλα να διατηρείται καλά.

Εμπλουτισμένο με μια τριάδα φυτικών εκχυλισμάτων που προέρχονται με σεβασμό στη βιοποικιλότητα: Aphloïa από τη Μαδαγασκάρη, Microalgae και Capucine από τη Βρετάνη.

Το + του:
- Δεν μαρκάρει σημεία ξηρότητας
- Δεν φράζει τους πόρους
- Δεν έχει αποτέλεσμα μάσκας

Συμβουλή εφαρμογής : Για μέτρια κάλυψη, εφαρμόστε μια μικρή δόση foundation στο μέτωπο, τη μύτη, τα μάγουλα και το πηγούνι. Στη συνέχεια, απλώστε προς τα έξω το πρόσωπο και μέχρι το λαιμό χρησιμοποιώντας ένα πινέλο, ένα σφουγγάρι ή το δάχτυλό σας. Για υψηλή κάλυψη, επαναλάβετε την εφαρμογή.

Πηγή: https://www.yves-rocher.fr/

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!