5 μυστικά για πλούσιες και δυνατές βλεφαρίδες που πρέπει να γνωρίζεις

2019-05-17

Φρόντισε τις βλεφαρίδες σου για να έχεις ένα ενυπωσιάκο βλέμμα  

Οι βλεφαρίδες σου για να είναι ωραίες και εντυπωσιακές χρειάζονται φροντίδα.Οι βλεφαρίδες είναι ένα σημείο του προσώπου που τονίζει το βλέμμα και σου ομορφαίνει όλο το πρόσωπο. Γι' αυτό πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στην περιποίηση τους.

Αν ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα θα έχεις ένα υπέροχο βλέμμα με πλούσιες βλεφαρίδες.

  • Το βράδυ πρέπει να ξεβάφεις πάντα το πρόσωπό σου. Μην αφήνεις ποτέ την μάσκαρα στις βλεφαρίδες σου. Πολλές φορές με το απλό σαπούνι δεν βγαίνει όλο το προϊόν γι' αυτό καλό είναι να χρησιμοποιείς ένα διφασικό προϊόν ντεμακιγιάζ. Με βαμβάκι και απαλές κινήσεις θα αφαιρεθεί όλη η μάσκαρα.
  • Μην τρίβεις συνέχεια τα μάτια σου. Θα καταλήξεις χωρίς βλεφαρίδες από την κακή αυτή συνήθεια που τραυματίζεις τις βλεφαρίδες από τις ρίζες και τις κάνει να κόβονται πιο εύκολα.
  • Ήρθε η ώρα να μάθεις το μαγικό προϊόν που θα σου σώσει τις βλεφαρίδες. Το καστορέλαιο λοιπόν είναι το έλαιο που θα γίνει ο καλύτερος φίλος σου. Με μια μπατονέτα τοποθέτησε το προσεκτικά στις βλεφαρίδες.
  • Εκτός από το καστορέλαιο υπάρχουν ειδικές μάσκαρα που θρέφουν τις βλεφαρίδες. Οι συγκεκριμένες μάσκαρα έχουν και χρώμα, οπότε φοράς μόνο ένα προϊόν.
  • Αν θέλεις καλύτερο αποτέλεσμα υπάρχουν πολλά serum σε μορφή μάσκαρα που ενισχύουν πολύ την τρίχα.

πηγη