Αγάπα πρώτα τον εαυτό σου, θα ακολουθήσουν οι άλλοι

2021-11-10

Αντιμέτωποι με αμφιβολίες, χαμηλό ηθικό ή ακόμα και έλλειψη αυτοπεποίθησης, μια λύση: η αγάπη για τον εαυτό. Το τί ? Εξηγήσεις!

Αγάπη για τον εαυτό ?

Αγάπη για τον εαυτό. Μια αγγλική έκφραση που ακούμε πολύ αυτές τις μέρες... Τι είναι όμως; Σας εξηγούμε.

Η κυριολεκτική μετάφραση είναι «αγάπη του εαυτού». Μπορεί να νομίζετε ότι αυτό περιλαμβάνει μόνο αγάπη για το σώμα της, αλλά ξανασκεφτείτε το. Το να μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου είναι πρώτα απ' όλα να αποδέχεσαι τον εαυτό σου , και τις ιδιότητές σου και τα ελαττώματα σου, και να φροντίζεις τον εαυτό σου πάνω απ' όλα . Βάλτε πρώτα την ψυχική και σωματική σας ευεξία και προσπαθήστε να είστε λιγότερο σκληροί με τον εαυτό σας. Αγάπη για τον εαυτό σου είναι επίσης να πιστεύεις στον εαυτό σου και στην ικανότητά σου να πετύχεις τους στόχους και τα όνειρα που έχεις στο μυαλό σου!

Εν ολίγοις, ένα θετικό κύμα που δημιουργείς μόνος σου για να εκπληρωθεί σε όλη σου τη ζωή! Σας κάνει να θέλετε να ξεκινήσετε, έτσι δεν είναι;

Αγάπα τον εαυτό σου πρώτα

Πριν σας δώσουμε τη συμβουλή μας, να θυμάστε ότι η αγάπη για τον εαυτό σας είναι μια μακροχρόνια δουλειά , που απαιτεί καθημερινές προσπάθειες, και αυτό, μακροπρόθεσμα. Γιατί ? Γιατί είναι πάντα δύσκολο να αλλάξουμε τις συνήθειές μας, αλλά μην ανησυχείτε! Είμαστε εδώ για να σας δώσουμε μερικές συμβουλές.

1 / Μάθετε να βλέπετε τη δική σας ομορφιά, τις δυνάμεις σας. Αφιερώστε λίγα λεπτά την ημέρα για να ανανεώσετε τον εαυτό σας. Κάντε κομπλιμέντα στον εαυτό σας για το πώς φαίνεστε ή για τι είστε περήφανοι για τον εαυτό σας. Το αξίζεις. 😊

2 / Περιβάλλετε τον εαυτό σας με ανθρώπους που σας αγαπούν και σας ενθαρρύνουν. Αξιολογήστε σχέσεις που φέρνουν θετικές δονήσεις. Είτε στη φιλία είτε στην αγάπη, έχουν σκοπό να σας τραβήξουν προς τα πάνω, όχι προς τα κάτω.

3 / Σταματήστε τις συγκρίσεις . ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ 😊 Δεν θα σας κάνει καλό. Είσαι μοναδική και κανείς δεν σου μοιάζει . Είστε τέλειοι όπως ακριβώς είστε . Μην το ξεχάσετε !

4 / Μάθετε να λέτε όχι . Το να λες όχι όταν δεν θέλεις κάτι δεν σε κάνει κακό άνθρωπο, αλλά μάλλον σε βοηθά να διεκδικήσεις τον εαυτό σου. Μην πιέζετε τον εαυτό σας να κάνει κάτι ή κάτι που δεν σας κάνει ευτυχισμένους .

5 / Φροντίστε τον εαυτό σας . Γίνε ο καλύτερος σου φίλος, μάθε να συγχωρείς τον εαυτό σου για τα δικά σου λάθη, αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και κάνε αυτό που αγαπάς. Είναι σημαντικό. Αποσυνδεθείτε από τα πάντα, δώστε προτεραιότητα στον χρόνο για τον εαυτό σας και μόνο για εσάς .

My Red, ένα μανιφέστο για την αγάπη του εαυτού

Ένα άρωμα μπορεί να καθορίσει τη διάθεσή μας όπως μπορεί να καθορίσει την προσωπικότητά μας. Αγαπήστε τον εαυτό σας, εμπιστευτείτε τον εαυτό σας γιατί είστε ξεχωριστοί και υιοθετήστε το νέο άρωμα Mon Rouge !

Με τις λουλουδένιες νότες της ουσίας Neroli, αναμεμειγμένες με Ίριδα, πατσουλί και μια φρουτώδη συμφωνία από Plum και Cassis, αυτή η δημιουργία της αρωματοποιού Caroline Dumur είναι μια αληθινή ωδή στην αγάπη για τον εαυτό .

Μπορείτε να βρείτε αυτές τις λουλουδένιες νότες και σε άλλα αρώματα όπως «Yes to love» και «Some notes of love». Είναι στην ίδια γραμμή με το Mon Rouge: ένα Μανιφέστο για την Αγάπη σε όλες τις πτυχές του!

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!