Αγάπη του εαυτού: συνδυάζει ομορφιά και άρωμα

2021-11-10

Ποιος είπε ότι το άρωμα είναι μόνο ένα αξεσουάρ; Στην Yves Rocher, πιστεύουμε ότι το να μυρίζεις καλά είναι ένα ουσιαστικό μέρος της αυτοπεποίθησής σου. Εκτός αυτού, είναι επίσης ένας καλός τρόπος για να στείλουμε ένα μήνυμα στους ανθρώπους γύρω μας. Είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι, επιλέξτε το άρωμά σας προσεκτικά. Εδώ είναι η επιλογή μας από ιδέες και καινοτομίες που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα.

Ομορφιά: μια χειραφετητική έννοια

Τα προϊόντα ομορφιάς έχουν μακρά ιστορία πίσω τους. Από ένα απλό καταναλωτικό προϊόν, που έχει ενσταλάξει στις γυναίκες ως ανάγκη να είναι όμορφες σύμφωνα με ορισμένα πρότυπα, οι χρήσεις τους έχουν εξελιχθεί. Σήμερα αποτελούν ένα πραγματικό μέσο χειραφέτησης. Το να φροντίζει κανείς τον εαυτό του είναι αποκαλυπτικό, συνώνυμο για πολλές γυναίκες με την ευεξία, της ιδιαίτερης προσοχής που επιτρέπουμε στον εαυτό μας σε αυτόν τον κόσμο όπου πρέπει να είμαστε συνεχώς σε όλα τα μέτωπα. Στις μέρες μας, δεν χρειάζεται πλέον να τηρείς συγκεκριμένα κριτήρια για να είσαι όμορφη: μαθαίνουμε να γιορτάζουμε όλα τα σώματα και όλες τις ομορφιές.

Και αν σήμερα το μακιγιάζ είναι ένας τρόπος να δείξεις την πρωτοτυπία και τον χαρακτήρα, ο συνδυασμός ομορφιάς και αρώματος δεν είναι μια νέα ιδέα.


Άρωμα, ένα ολοκληρωμένο προϊόν ομορφιάς

Κατά τη διάρκεια της Αναγέννησης, δεν χρησιμοποιούσαμε μόνο άρωμα για να νιώθουμε όμορφα, αλλά κυρίως για να μυρίζουμε όμορφα. Είναι ένα μέτρο υγιεινής που δεν είναι πλέον απαραίτητο στις μέρες μας. Η χρήση του αρώματος έχει αλλάξει, επιτρέποντάς μας να επιλέγουμε πιο απαλές μυρωδιές, που ταιριάζουν περισσότερο με τον άνθρωπο μας. Τέλος, η επιλογή ενός νέου αρώματος είναι σαν να επιλέγετε ένα κραγιόν: πρέπει να κολλάει στην επιδερμίδα, αλλά πάνω από όλα στον χαρακτήρα. Ανάλογα με τον τόνο του δέρματός σας, ένα κραγιόν θα φαίνεται καλύτερα πάνω σας παρά ένα άλλο. Για αυτό το αξεσουάρ ομορφιάς όπως και για το άρωμά σας, αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί πριν προχωρήσετε στην αγορά.

Ενσωματώστε το άρωμά σας στη ρουτίνα ομορφιάς σας

Με τον ίδιο τρόπο που δεν φοράτε το ίδιο μακιγιάζ για μια μέρα στο γραφείο όπως για μια βραδιά με φίλους, το γυναικείο άρωμα πρέπει να επιλέγεται ανάλογα με την περίσταση. Η σημασία του έγκειται στο γεγονός ότι αποκαλύπτει την προσωπικότητά σας, και τις προθέσεις σας! Η καλή ιδέα: επιλέξτε ένα κουτί που περιέχει αποσμητικό, ένα αφρόλουτρο σώματος και το αγαπημένο σας άρωμα. Αν, λοιπόν, έχετε διάθεση να αποπλανήσετε, επιλέξτε το So Elixir eau de parfum, με ξυλώδεις νότες. Για μια δράση πιο υποβλητική δύναμη στο γραφείο, προτιμήστε Nouveau Genre, eau de parfum με νότες πατσουλί και λευκούς μόσχους. Οι μεγάλοι ρομαντικοί θα πέσουν στις συλλογές μας με πουδρένιες μυρωδιές. Τα αρώματά μας διατίθενται ως κιτ με το αντίστοιχο αποσμητικό τους, ιδανικό για δώρο! Να συσχετιστείτε με ένα περισσότερο ή λιγότερο έντονο μακιγιάζ για την περίσταση ή πολύ απλά σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Πηγή:https://www.yves-rocher.fr/

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!