Αντιηλιακή Προστασία - Ματ όψη με Δ.Π. 50+

2021-11-13

Προστατεύει και αποτρέπει τη γυαλάδα

  «Χάρη σε αυτό το Anti-Shine Facial SPF 50+, το δέρμα προστατεύεται ιδιαίτερα από τις ακτίνες UVA/UVB και τα ηλιακά εγκαύματα.

Its +: Η ελαφριά σύνθεσή του αφήνει το δέρμα να αναπνέει και αποτρέπει τη λάμψη.

Ο αρραβώνας μας:

- Χαρτόνι από δάση αειφόρου διαχείρισης
- Χωρίς ορυκτέλαιο

Οδηγίες χρήσης: Απλώστε το ισοδύναμο ενός κουταλιού του γλυκού στο πρόσωπο και πιο γενναιόδωρα στο λαιμό. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών. Εφαρμόστε πριν από κάθε έκθεση, επαναλάβετε κάθε δύο ώρες και μετά το κολύμπι. Μειώνοντας την ποσότητα αυτού του προϊόντος, μειώνετε το επίπεδο προστασίας. Η υπερβολική χρήση του ήλιου ακόμη και με τη χρήση αντηλιακής προστασίας είναι επικίνδυνη για την υγεία σας. Κατάλληλο μόνο για ενήλικες.

ΦΥΤΟ ΕΝΕΡΓΟ-Star of the Dunes

Ενισχύει τη μελανίνη και προστατεύει από τη φωτογήρανση ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩΟι ειδικοί μας στην Έρευνα Καλλυντικών Φυτών επέλεξαν το Étoile des Dunes για την αντοχή του στην ηλιακή ακτινοβολία και για την ικανότητά του να διατηρεί τα αποθέματα νερού του. Αυτός ο φυτικός πολυδραστικός παράγοντας έχει 5 δράσεις: ενισχύει τη μελανίνη, διεγείρει τη φυσική ικανότητα του δέρματος να αμύνεται από τις βλαβερές επιδράσεις του ήλιου, προστατεύει από τη φωτογήρανση, προστατεύει τη δομή του δέρματος και διεγείρει την αναγέννηση των κυττάρων. 

Πηγή: https://www.yves-rocher.fr/

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!