Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο! 6 tips για να κατακτήσεις τον άντρα που επιθυμείς

2021-11-08

Τα μυστικά για να κατακτήσεις τον άνδρα που... έχεις βάλει στο μάτι.

Είναι δύσκολο για πολλές από εμάς να βρούμε τον άνδρα των ονείρων μας. Έχουμε απαιτήσεις, standards, ενώ χρειαζόμαστε και... λίγη τύχη για να τα καταφέρουμε. Ναι!

Είναι πολλοί οι παράγοντες που θα συμβάλουν στη δημιουργία μιας όμορφης, ειλικρινούς σχέσης με έναν άνθρωπο. Αν όλα γίνουν, όμως, στο σωστό timing και με όλη την καλή διάθεση, το γλυκό μπορεί να «δέσει».

Βρήκες τον στόχο σου- Μπορείς να τον κρατήσεις

Είναι λογικό να σε πιάνει ανασφάλεια για τα πάντα όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο και γοητεύεσαι.

Αμέσως, αναρωτιέσαι από το αν είσαι όμορφη εκείνη τη στιγμή, αν το μαλλί σου θέλει βαφή ή νέο κούρεμα ή αν πρέπει να χάσεις 2-3 κιλά. We are women και έτσι θα σκεφτόμαστε πάντα. Δυστυχώς ή ευτυχώς!

Δεν είναι, όμως, μόνο η εξωτερική εμφάνιση που θα κάνει εκείνον να σε πλησιάσει, να σε ερωτευτεί και να δημιουργήσει μαζί σου μια γερή και δυνατή σχέση. Είναι κι άλλα πολλά που έχουν σημασία.

Ξεκίνα από αυτά που εσύ πρέπει να προσέξεις για να τον κατακτήσεις αμέσως!

Τα tips & tricks για να έχεις αυτόν που θέλεις

#1 Άσε εκείνον να έχει...τον έλεγχο

Ναι! Μπορεί να είσαι μια δυναμική γυναίκα στον επαγγελματικό σου χώρο, αλλά και γενικά στην καθημερινότητά σου. Στην αρχή μιας σχέσης, όμως, καλό είναι να ρίξεις τους τόνους.

Να κάνεις λίγο πίσω και να αφήσεις το boyfriend να έχει το πάνω χέρι. Καλά, εννοείται πως δεν μιλάμε για υπερβολές.

Άσε τον να επιλέξει, για παράδειγμα, πού θα πάτε για φαγητό, ή δείξε του ότι συμφωνείς με την ταινία που πρότεινε να δείτε στο σινεμά. Τέτοια μικρά πραγματάκια θα κάνουν τη διαφορά!

#2 Μην προσπαθείς να λύσεις τα προβλήματά του

Αν απλά σου λέει τα προβλήματα που έχει στη δουλειά του, χωρίς να σου ζητάει τη γνώμη σου, μη μιλήσεις.

Στους άντρες, ειδικά στην αρχή μιας σχέσης, αρέσει πολύ απλά να τους ακούμε. Το θεωρούν πλεονέκτημα.

#3 Αποδέξου ότι... δεν είσαι ο διευθυντής του

Ο άνθρωπος θέλει να μάθει για εσένα πράγματα, να γίνει ο συνοδοιπόρος σου. Όχι να ακούει τις εντολές σου.

Φρόντισε, λοιπόν, να συνεννοείστε για τα πάντα. Μόνο έτσι θα βρεθούν οι ισορροπίες στη σχέση σας και αυτός ο δεσμός θα έχει μέλλον.

#4 Κράτα τα οικονομικά σου για εσένα

Ναι! Μπορεί να έχεις μια πολύ καλή θέση στη δουλειά σου, να έχεις εξαιρετικές οικονομικές απολαβές, αλλά δεν χρειάζεται να το βγάλεις βούκινο.

Άσε -ειδικά στην αρχή της σχέσης- τον αγαπημένο σου να νιώθει ότι είναι αυτός ο άντρας, ότι δεν γίνεται καμία σύγκριση ανάμεσά σας στα οικονομικά και ότι δεν θέλεις να τον προσβάλεις.

Οι άντρες θέλουν να έχουν το πάνω χέρι σε αυτό το κομμάτι, οπότε... μην του το χαλάς.

Πηγή: https://www.queen.gr/

Διαβάστε ακόμα...

Στη ζωή μας πολλές φορές έχουμε προδοθεί και έχουμε προδώσει, τόσο στις ερωτικές όσο και στις φιλικές μας σχέσεις. Έτσι συχνά βρισκόμαστε στο δίλημμα αν αξίζει να δώσουμε ή να πάρουμε μία δεύτερη ευκαιρία. Πόσο αποτελεσματικές είναι όμως οι δεύτερες ευκαιρίες; Πετυχαίνουν πάντα; Η ψυχολόγος Γεωργία Χριστίνα Κανελλοπούλου μας εξηγεί:

Τις ανάγκες που έχουμε εμείς τις έχουν και οι σύντροφοί μας αλλά όταν έρθει η σειρά μας να τους φροντίσουμε τις ξεχνάμε ή τις παραμελούμε. Ο ψυχολόγος Γιάννης Ξηντάρας εξηγεί τι θέλουν οι δύο σύντροφοι σε μία σχέση και τι ανάγκες έχουν.

Να μην σου τύχει καλύτερα. Δύσκολο πρότζεκτ. Τι φταίει όμως και κάποιος οδηγείται στην απιστία και πως αντιμετωπίζουμε το μετά; Η Ντόρα Μίνου, ΜΑ Κλινικής Ψυχολογίας, Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια (ενηλίκων, ζεύγους & οικογένειας) γράφει για το πριν και το -όποιο- μετά της απιστίας. Ο λόγος σε εκείνη...

Αυτό το σπιτικό ρόφημα με γιαούρτι και μπανάνα εκτός από γευστική "βόμβα" βάζει φωτιά και στον μεταβολισμό χάρη στα συστατικά του. Περιέχει όλα όσα χρειάζεται για να ενεργοποιηθεί και βοηθά στην καύση λίπους. Η συνταγή είναι πανεύκολη και σε 3 λεπτά το γευστικό αυτό smoothie είναι στη διάθεσή σου.

Υπό τις τωρινές συνθήκες σίγουρα το τελευταίο πράγμα που θα σκέφτεσαι είναι το μανικιούρ σου, αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι είναι ότι καλύτερο για την ψυχολογία σου αλλά και για τα νύχια σου να μένεις με το μισό νύχι βαμμένο και το άλλο... κατεστραμμένο. Αν λοιπόν σου τελείωσε το ασετόν, μη σκας! Υπάρχουν και φυσικές λύσεις για...