Έτσι θα αποκτήσεις κυματιστά μαλλιά χωρίς ψαλίδι για μπούκλες

2019-07-30

Τα κυματιστά, ανάλαφρα μαλλιά είναι το πιο όμορφο και sexy χτένισμα και δεν πιστεύουμε πω μπορεί κανείς να διαφωνήσει με αυτό. Δυστυχώς όμως, είναι και ένα χτένισμα που απαιτεί κάμποση ώρα με το ψαλίδι για μπούκλες... αν θέλουμε τέλειο αποτέλεσμα και όχι απλά meh. Υπάρχει όμως και ένας ακόμη τρόπος για να κάνεις τα μαλλιά σου κυματιστά με τον οποίο το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου meh και μάλιστα, δεν χρειάζεσαι ψαλίδι για μπούκλες. Ποιος είναι αυτός; Ο κότσος....

Όχι, δεν θα αποκτήσεις μαλλιά κομμωτηρίου πιάνοντας απλά έναν κότσο, θέλει μία μικρή προεργασία αλλά το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο! Αυτό λοιπόν που πρέπει να κάνεις είναι να λουστείς και σε βρεγμένα μαλλιά να περάσεις λίγο από τον αγαπημένο σου αφρό. Μπορεί να είναι όποιος αφρός προτιμάς όμως, αρκεί να τον χρησιμοποιήσεις με μέτρο. Να θυμάσαι, θέλουμε ένα ανάλαφρο αποτέλεσμα με όγκο και κράτημα. Όχι μαλλιά άκαμπτα και βαριά.

Αφού λοιπόν περάσεις τον αφρό στέγνωσε τα μαλλιά σου με το σεσουάρ αλλά όχι 100%. Άστα ελάχιστα νωπά. Τώρα χτένισέ τα καλά και πιάσε έναν περιποιημένο κότσο ψηλά στην κορυφή του κεφαλιού σου. Μέχρι το βράδυ που θα πας στον επιτάφιο, τα μαλλιά σου θα έχουν στεγνώσει 100% και όταν τα λύσεις, θα έχεις τα πιο όμορφα κύματα!

Πηγη