Ιδέες για δώρα για άνδρες: δεν τις ξεχνάμε!

2022-11-11

Ιδέες για δώρα για άνδρες: δεν τις ξεχνάμε!

Σας παραχωρούμε, τα προϊόντα Yves Rocher απευθύνονται κυρίως σε γυναίκες! Ωστόσο, το ανδρικό φύλο έχει κάτι να χαλάσει και με τη γκάμα αρωμάτων των ανδρών.

Bois de Sage, το νέο παιδί στο μπλοκ

Ένα νέο Eau de Toilette συμπληρώνει τώρα τη σειρά των ανδρικών αρωμάτων: Bois de Sauge ! Η μύτη Sonia Constant δημιούργησε ένα άρωμα που ζητά περιπέτεια και ελευθερία που βρίσκεται στην καρδιά της φύσης. Η αρωματική φρεσκάδα του Φασκόμηλου συνδυάζεται με την ένταση του ξύλου Gaïac και του πατσουλί.

Κάντε τον εαυτό σας (τον) ευτυχισμένο προσφέροντας το Sage Wood Body and Hair Shower Gel εκτός από το Eau de Toilette.

Εκλεπτυσμένο Eau de Toilette με χαρακτήρα

Προτιμάτε τα αρώματα λουλουδιών; Επιλέξτε το Eau de Toilette Comme une Evidence Homme, που δημιουργήθηκε από τον αρωματοποιό Antoine Maisondieu, με την ουσία από Περγαμόντο, Μαύρο Πιπέρι και Ξύλο Gaïac. Ένα ακαταμάχητο άρωμα χάρη στην τέλεια συγχώνευση λουλουδιών και ξυλωδών νότων!

Για τους λάτρεις των αρωμάτων με ανατολίτικες νότες, προτιμήστε το Eau de Toilette Hoggar από τη μύτη Marie-Aude Couture-Bluche που συνδυάζει την Essence της Λεβάντας και του Μοσχοκάρυδου καθώς και το Resinoid της Tonka Bean. Το ιδανικό άρωμα για απόδραση!

Δύο άλλα ξυλώδη αρώματα αποτελούν τη σειρά:

  • Δέρμα Vetiver σχεδιασμένο από τη μύτη Sonia Constant, που αναμειγνύει την ουσία του Vetiver με αυτό του σανταλόξυλου, συμπληρωμένο από το Tonka Bean Resinoid. Ένα Eau de Toilette μεγάλου αισθησιασμού!
  • Το Ambre Noire που σχεδιάστηκε από τον αρωματοποιό Christophe Raynaud είναι πιο πικάντικο με το Cardamom Essence, το κεχριμπάρι με το Tonka Bean Absolute και το ξυλώδες με το Patchouli Essence. Ένα από τα πιο ζεστά αρώματα!

Όλα αυτά τα Eau de Toilette συνοδεύονται επίσης από αφρόλουτρο για σώμα και μαλλιά για να παρατείνει την απόλαυση.

https://www.yves-rocher.fr/

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!