Καθημερινό φυσικό άρωμα μαλλιών

2021-11-10

Ευχάριστο και πρακτικό, το άρωμα των μαλλιών διαχέει με κάθε κίνηση ένα λεπτό φρουτώδες, λουλουδάτο ή ξυλώδες άρωμα. Χρησιμοποιήστε το οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας για να δροσιστείτε πριν από ένα ραντεβού ή μετά τα σπορ. Φθινόπωρο στην επιλογή Yves Rocher με αυθεντικά αρώματα (βανίλια, βατόμουρο, μάνγκο...) και φυσικές συνθέσεις .

Άρωμα μαλλιών: μια χειρονομία ομορφιάς που είναι εύκολο να ενσωματωθεί στη ρουτίνα σας

Ελαφρύ σε υφή, το hair mist είναι ιδανικό για να σας αρωματίσει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το πρωί μετά την τουαλέτα σας , λίγο πριν πάτε στη δουλειά, μετά από μια προπόνηση ή λίγα λεπτά πριν από ένα σημαντικό ραντεβού

Αναμφίβολα, υιοθετήστε αυτή τη χειρονομία ομορφιάς εάν λειτουργείτε σε μολυσμένο εξωτερικό ή εσωτερικό περιβάλλον. Μια μικρή εξάτμιση, και να σας δώσει pep στα μαλλιά σας!

Το άρωμα των μαλλιών αφήνει ένα διακριτικό άρωμα, το οποίο ξεθωριάζει με τις ώρες. Πιο εύκολο στη μεταφορά και τη χρήση από το γυναικείο άρωμα σε ένα μπουκάλι, απευθύνεται σε όλες τις προσωπικότητες. Δραστήριες γυναίκες που θέλουν να παραμείνουν φρέσκες, εκείνες που προτιμούν λιγότερο μεθυστικά αρώματα ή ακόμα και εκείνες που έχουν μια πλήρη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας , από την κορυφή μέχρι τα νύχια!

Μια ολόκληρη σειρά από πληθωρικές και φυσικές ομίχλες

Για να συνδυάσει την ευχαρίστηση και την ομορφιά, η Yves Rocher σας επιφυλάσσει αρώματα μαλλιών με προσεγμένη σύνθεση. Στην πραγματικότητα , τα ομίχλη μας περιέχουν 96% φυσικά συστατικά και αλκοόλ 100% φυτικό.

Αυτή η ποιοτική σύνθεση δεν επιτίθεται στα μαλλιά. Τα αρωματίζει, χωρίς να τα στεγνώνει.

Έτσι, εκμεταλλεύεστε τα καλύτερα της φύσης για να αποκαλύψετε τη θηλυκότητά σας και να αναδείξετε την ομορφιά σας.

Τα αρωματικά μας mist συσκευάζονται επίσης σε ανακυκλώσιμο μπουκάλι από ανακυκλωμένο πλαστικό. Χάρη στο πρακτικό του μέγεθος 100 ml, μπορείτε εύκολα να βάλετε το νέφος σας στην τσάντα σας ή στην τσέπη του παλτού σας. Βγάλτε το όταν το θέλετε για μέγιστη φρεσκάδα και άνεση. Σκέφτεστε να δώσετε ένα άρωμα σε μια φίλη, τη μαμά σας ή την αγαπημένη σας; Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με το hair mist. Γιατί είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους μαλλιών (κανονικά, εύθραυστα, βαμμένα..

Πηγή: https://www.yves-rocher.fr/

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!