Μακιγιάζ και εξτένσιον βλεφαρίδων

2022-11-11

Η καλύτερή σου φίλη σου μίλησε για τα extension βλεφαρίδων, μια τάση που είναι στη μόδα τα τελευταία χρόνια. Θέλετε να ξυπνάτε κάθε πρωί με γεμάτες, μεταξένιες και μακριές βλεφαρίδες. Αποφασίσατε να κάνετε το άλμα των επεκτάσεων! Τότε αυτό που ακολουθεί θα σας ενδιαφέρει. Σας εξηγούμε τι είναι τα extension βλεφαρίδων, η συντήρησή τους και η βελτίωσή τους με μάσκαρα... ή όχι!

Τι είναι τα extension βλεφαρίδων;

Η εφαρμογή των extension συνίσταται στο να κολλήσετε μια επέκταση, μια ψεύτικη βλεφαρίδα επομένως, σε κάθε σας βλεφαρίδα, μία προς μία, περίπου 1 mm από το βλέφαρο. Θα εγκατασταθούν περίπου 60 έως 100 επεκτάσεις συνθετικών ινών. Μετά την πρώτη συνεδρία που προτείνει μια ολοκληρωμένη στάση, είναι απαραίτητο να πραγματοποιείτε αγγίγματα κάθε 2 έως 4 εβδομάδες. Πράγματι, όταν πέφτει η φυσική σας βλεφαρίδα, πέφτουν και τα extensions που συνδέονται σε αυτήν.

Η επιλογή του ινστιτούτου για την εγκατάσταση πρέπει να είναι καλά μελετημένη. Τα περισσότερα σαλόνια έχουν ένα μενού για να προσδιορίσετε ποια επέκταση βλεφαρίδων ταιριάζει καλύτερα στην αισθητική σας. Εάν δεν συμβαίνει αυτό, καλύτερα να απευθυνθείτε σε άλλο ινστιτούτο. Μόλις γίνει η επιλογή, ένας τεχνικός θα σας δείξει τις διαφορετικές επιλογές επέκτασης βλεφαρίδων: ίνα, μήκος και τύπο καμπύλης. Υπάρχουν πολλά. Τα περισσότερα σαλόνια έχουν ένα μενού για να καθορίσετε ποια επέκταση βλεφαρίδων ταιριάζει καλύτερα στο πρόσωπό σας.

Πώς να διατηρήσετε τα extension βλεφαρίδων σας;

Αφού υπολογίσετε το κόστος και επιλέξετε τα extension σας, τίθεται το ερώτημα: τι γίνεται με τη διατήρηση αυτών των βλεφαρίδων;

  1. Με την πάροδο του χρόνου, όπως και οι φυσικές σας βλεφαρίδες που πέφτουν με διαφορετικούς ρυθμούς, έτσι και τα extension σας. Μετά από 2-3 εβδομάδες πιθανότατα θα έχετε ανομοιόμορφη γραμμή βλεφαρίδων, αραιή σε κάποια σημεία, κοντή σε άλλα. Εφόσον δεν μπορείτε να αφαιρέσετε μόνοι σας τα εξτένσιόν σας, διαφορετικά θα σκίσετε τις πραγματικές σας βλεφαρίδες, θα πρέπει να κλείσετε άλλο ραντεβού.
  2. Δεν μπορείτε να πάτε στο ντους μετά την εφαρμογή εξτένσιον βλεφαρίδων επειδή το νερό είναι ο νούμερο ένα εχθρός των νέων σας βλεφαρίδων. Το ίδιο ισχύει για τους υδρατμούς (χαμάμ) ή για την πολύ υψηλή θερμοκρασία (σάουνα) γιατί μπορεί να ξεκολλήσουν οι προεκτάσεις σας. Όταν μπορείτε να κάνετε ντους, θα χρειαστεί να στεγνώσετε τις βλεφαρίδες σας χρησιμοποιώντας πιστολάκι μαλλιών, σε κρύα λειτουργία.
  3. Ολοκληρώστε διαμορφώνοντας τα extension σας με το πινέλο φρυδιών σας.
  4. Προσπαθήστε να μην χρησιμοποιείτε υπερβολικά τις σάουνες και τα ατμόλουτρα. Δεν είναι οι καλύτεροι φίλοι των επεκτάσεων σας.
  5. Προσέξτε, το τρίψιμο των ματιών σας είναι η χειρονομία που βλάπτει συχνότερα τα extensions.
  6. Το ψαλιδάκι βλεφαρίδων δεν χρησιμοποιείται πλέον καθόλου όταν έχετε extension βλεφαρίδων

Μπορώ να φτιάξω τα extension βλεφαρίδων μου;

Αυτή είναι η σωστή ερώτηση, για να μην πω την ερώτηση κόλπο.

Η απάντηση είναι ναι. Είναι πολύ πιθανό να εφαρμόσετε μάσκαρα στα extensions των βλεφαρίδων σας... αλλά μόνο στις άκρες! Κάντε το με φειδώ, για παράδειγμα για μια ειδική περίσταση. Η πολύ συχνή χρήση μάσκαρα στις ψεύτικες βλεφαρίδες μπορεί να τις αποδυναμώσει. Για να κάνετε make up με ψεύτικες βλεφαρίδες, ποντάρετε στην επιδερμίδα και τα βλέφαρα.

Ανακαλύψτε τις μάσκαρες μας

Πώς μπορώ να αφαιρέσω τα extension βλεφαρίδων μου;

Αυτό το βήμα είναι σημαντικό εάν κάνετε μακιγιάζ με επεκτάσεις βλεφαρίδων. Πράγματι, χωρίς ντεμακιγιάζ, η σκόνη και τα υπολείμματα του μακιγιάζ των βλεφάρων που δεν έχουν αφαιρεθεί θα μπορούσαν να εγκατασταθούν στα εξτένσιόν σας και να τα αποδυναμώσουν.

Οι βλεφαρίδες που χρησιμοποιούνται για τα extensions είναι εύθραυστες βλεφαρίδες. Για να αποφύγετε να τα καταστρέψετε ή να καταστρέψετε τις πραγματικές σας βλεφαρίδες, αποφύγετε το βαμβάκι. Οι ίνες του μπορεί να κολλήσουν στις επεκτάσεις σας. Προτιμήστε το Γάντι Καθαρισμού μας . Πιάνει τα σωματίδια του μακιγιάζ χωρίς να αφήνει υπολείμματα σαν βαμβάκι στις βλεφαρίδες σας.

Τα προϊόντα ντεμακιγιάζ με βάση το λάδι πρέπει να αποφεύγονται γιατί είναι πολύ λιπαρά και θα αποδυναμώσουν τα εξτένσιόν σας. Καλύτερα να επιλέξετε ένα ντεμακιγιάζ με βάση το νερό. Ρίξτε μερικές σταγόνες Micellar Cleansing Water 2 σε 1 με χαμομήλι ή άνθος αραβοσίτου απευθείας στο γάντι και τρίψτε απαλά.

Στη συνέχεια περάστε το γάντι πάνω από τα μάτια, από πάνω προς τα κάτω, χωρίς να πιέζετε πολύ το βλέφαρο για να αποφύγετε τον κίνδυνο να δακρύσουν οι βλεφαρίδες.

Για να ολοκληρώσετε, πάρτε μια μπατονέτα, ρίξτε μερικές σταγόνες ντεμακιγιάζ και περάστε τη μπατονέτα πάνω από το βλέφαρό σας, ισόπεδα με τις πάνω βλεφαρίδες. Αυτή η χειρονομία θα σας επιτρέψει να αφαιρέσετε τα τελευταία υπολείμματα μακιγιάζ. Τα extension βλεφαρίδων σας είναι πλέον τέλεια καθαρά.

Ανακαλύψτε τα Micellar Waters μας

Έχετε γίνει πλέον ειδικός στα extension βλεφαρίδων. Και αν δεν έχετε κάνει ακόμα το άλμα των extensions, μπορείτε πάντα να μακιγιάζετε τα μάτια σας δοκιμάζοντας το εφέ των ψεύτικων βλεφαρίδων !

https://www.yves-rocher.fr/

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!