Μπήκαμε στην περίοδο του Τοξότη: Τα 3 ζώδια που θα περάσουν λίγο πιο δύσκολα

2021-11-25

H περίοδος του Τοξότη ξεκίνησε στις 21 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 21 Δεκεμβρίου και ως μεταβλητό ζώδιο της φωτιάς, ο Τοξότης έχει να κάνει με την ελευθερία, την επέκταση και τη διεκδίκηση. Ενώ πολλοί μπορεί να ανταποκρίνονται με αυτή την ενέργεια με πολλούς τρόπους, υπάρχουν μερικά ζώδια που θα περάσουν μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο αυτόν τον μήνα. Παρά το γεγονός ότι ο Τοξότης είναι, παραδοσιακά, ένα από τα πιο αισιόδοξα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, κανείς δεν βιώνει αυτήν την ενέργεια με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, καθιστώντας συγκεκριμένα την εποχή του Τοξότη του 2021 τη χειρότερη για τα τρία παρακάτω ζώδια.

Ταύρος

Ως ζώδιο της γης, αυτή δεν είναι ακριβώς η ιδανική εποχή για εσένα, αλλά είναι η τέλεια στιγμή να κάνεις μια βαθιά βουτιά προς τα μέσα σου για να σκεφτείς τις σχέσεις σου. Η εποχή του Σκορπιού πιθανότατα έδωσε μεγάλη έμφαση στις σχέσεις σου και τώρα που ο ήλιος μετατοπίζεται στον όγδοο Οίκο σου, θα σου ζητηθεί να σκεφτείς τα προσωπικά σου όρια στις συνεργασίες σου και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται. Τώρα είναι η ώρα να ασχοληθείς σοβαρά με τις προσωπικές σου ανάγκες. Άραγε μπορείς να θυσιάσεις την επιθυμία σου για άνεση, για χάρη κάποιου άλλου;

Καρκίνος

Μετά από μια γεμάτη ευχαρίστηση περίοδο του Σκορπιού, περνάς σε μια περίοδο που σου ζητά να αναλύσεις τις καθημερινές σου εργασίες και ευθύνες. Έχεις την τάση να παίζεις τον ρόλο της επιστάτριας σε πολλές από τις σχέσεις σου, αλλά τι γίνεται με τη σχέση σου με τον εαυτό σου και το σώμα σου; Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να αξιολογήσεις το πώς διατηρείς την προσωπική σου ευεξία σε καθημερινή βάση. Είναι σημαντικό να δημιουργήσεις μια ρουτίνα ευεξίας για τον εαυτό σου, που μπορεί να σε βοηθήσει να μην πάθεις υπερκόπωση.

Αιγόκερως

Είσαι κάποια που δίνει προτεραιότητα στην πειθαρχία και τη σκληρή δουλειά πάνω από όλα, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτή η περίοδος θα είναι γεμάτη προκλήσεις για σένα. Καθώς ο ήλιος περνά στον δωδέκατο οίκο της απομόνωσης και της ψυχικής σου υγείας, τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να κάνεις μια βαθιά βουτιά προς τα μέσα σου. Έχεις πέσει με τα μούτρα στη δουλειά τόσο πολύ που κοιμάσαι λίγο και αισθάνεσαι κουρασμένη. Τώρα είναι η ώρα να δώσεις λίγη χαρά στον εαυτό σου.

Πηγή: https://www.womenonly.gr/

Διαβάστε ακόμα...

Στη ζωή μας πολλές φορές έχουμε προδοθεί και έχουμε προδώσει, τόσο στις ερωτικές όσο και στις φιλικές μας σχέσεις. Έτσι συχνά βρισκόμαστε στο δίλημμα αν αξίζει να δώσουμε ή να πάρουμε μία δεύτερη ευκαιρία. Πόσο αποτελεσματικές είναι όμως οι δεύτερες ευκαιρίες; Πετυχαίνουν πάντα; Η ψυχολόγος Γεωργία Χριστίνα Κανελλοπούλου μας εξηγεί:

Τις ανάγκες που έχουμε εμείς τις έχουν και οι σύντροφοί μας αλλά όταν έρθει η σειρά μας να τους φροντίσουμε τις ξεχνάμε ή τις παραμελούμε. Ο ψυχολόγος Γιάννης Ξηντάρας εξηγεί τι θέλουν οι δύο σύντροφοι σε μία σχέση και τι ανάγκες έχουν.

Να μην σου τύχει καλύτερα. Δύσκολο πρότζεκτ. Τι φταίει όμως και κάποιος οδηγείται στην απιστία και πως αντιμετωπίζουμε το μετά; Η Ντόρα Μίνου, ΜΑ Κλινικής Ψυχολογίας, Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια (ενηλίκων, ζεύγους & οικογένειας) γράφει για το πριν και το -όποιο- μετά της απιστίας. Ο λόγος σε εκείνη...

Αυτό το σπιτικό ρόφημα με γιαούρτι και μπανάνα εκτός από γευστική "βόμβα" βάζει φωτιά και στον μεταβολισμό χάρη στα συστατικά του. Περιέχει όλα όσα χρειάζεται για να ενεργοποιηθεί και βοηθά στην καύση λίπους. Η συνταγή είναι πανεύκολη και σε 3 λεπτά το γευστικό αυτό smoothie είναι στη διάθεσή σου.