Όλο και πιο υπεύθυνη συσκευασία!

2021-11-10

Για πολλά χρόνια, κάναμε την επιλογή να μειώσουμε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της συσκευασίας των προϊόντων μας και έχουμε υιοθετήσει μια προσέγγιση οικολογικού σχεδιασμού. Μάθετε τι είναι!

Σκέψη για το περιβάλλον: δεύτερη φύση.

Στο Yves Rocher, μπορείς να το ζήσεις, να το αναπνεύσεις, να το πατήσεις, να το αγγίξεις με το βλέμμα σου, με το χέρι σου, με όλες σου τις αισθήσεις. Και δεν χρειάζεται να πάτε στην άλλη άκρη του κόσμου για να το ζήσετε. Η δέσμευσή μας εδραιώνεται πρώτα εκεί που κατασκευάζουμε τα προϊόντα μας: στη Γαλλία , πιο συγκεκριμένα στο La Gacilly, ένα χωριό στο Morbihan, το λίκνο της μάρκας και των δράσεών της.

Εδώ, οι βιομηχανικοί μας χώροι, που ονομάζονται «Καταφύγια Βιοποικιλότητας », είναι ένα καταπράσινο τοπίο που συνυπάρχει σε αρμονία με τη φύση. Η δέσμευσή μας διαπερνά το DNA της επωνυμίας και έχει δημιουργήσει την ταυτότητά της εδώ και 60 χρόνια.

Η παραγωγή σε αρμονία με το περιβάλλον είναι για εμάς αυτονόητο εδώ και δεκαετίες. Έτσι, η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη σημασία στον οικολογικό σχεδιασμό εδώ και πολλά χρόνια. Το πιστεύω μας; Αναπτύσσουμε βιώσιμα τα προϊόντα μας με σεβασμό στη βιοποικιλότητα και πάντα χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα, την αποτελεσματικότητα και την ικανοποίηση των πελατών.

Βοτανολόγος, συλλέκτης, κατασκευαστής και έμπορος

Αυτά τα καπάκια αν είναι πολλαπλά δεν μας κάνουν να χάσουμε το κεφάλι μας. Πάνω απ 'όλα, αποτελούν εγγύηση μαεστρίας για τη μάρκα Yves Rocher, σε όλα τα επίπεδα της αλυσίδας παραγωγής των προϊόντων της, τα οποία είναι σχεδιασμένα σε μια προσέγγιση οικολογικού σχεδιασμού.
Αυτή η προσέγγιση βασίζεται σε 3 πυλώνες: ΜΕΙΩΣΗ - ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ - ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.

ΜΕΙΩΣΤΕ τις περιττές συσκευασίες για να κρατήσετε μόνο τα απαραίτητα.
Λιγότερα υλικά, πάντα περισσότερη φύση. Αυτή η απλή αρχή είναι ωστόσο απαραίτητη. Μειώνουμε την κατανάλωση υλικών από μη ανανεώσιμες πηγές για να ελαχιστοποιήσουμε τις επιπτώσεις μας στο περιβάλλον.
Από τη συσκευασία στη διατροφή.
Τα αφρόλουτρα και τα συμπυκνώματα σαμπουάν μας είναι μικρά αλλά ισχυρά. Με αντίστοιχα 50% και 39% λιγότερο πλαστικό * από τα κλασικά προϊόντα μας, εξακολουθούν να εκπληρώνουν όλες τις υποσχέσεις τους!

* Σε σύγκριση με τη συσκευασία ενός ντους μπάνιου 400 ml ή ενός σαμπουάν 300 ml.

Έχουμε επίσης θέσει το περιτύλιγμα σε δίαιτα και εγγυόμαστε τη χρήση χαρτιού και χαρτονιού, από δάση με βιώσιμη διαχείριση, διασφαλίζοντας τη διατήρηση της βιοποικιλότητας. Όσο για τις οδηγίες, μην τις αναζητάτε πλέον στα κουτιά. Εκτυπώνονται απευθείας στο πίσω μέρος των θηκών. Βγείτε από τα περιττά, ανοίξτε δρόμο για τα απαραίτητα!

ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ για να δώσουμε μια δεύτερη ζωή στη συσκευασία μας
Στην Yves Rocher δεν μας αρέσει να πετάμε. Ανακυκλώνουμε, μεταμορφωνόμαστε ατελείωτα. Και επειδή υπάρχει λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα, τα απορρίμματα δεν πρέπει πλέον να γεμίζουν τους κάδους απορριμμάτων. Για εμάς, πρέπει να είναι συνώνυμα με το βιώσιμο / επαναχρησιμοποιήσιμο.
Πώς; 'Ή' Τι; Για παράδειγμα, τα απορρίμματά μας από χαρτόνι από τις μονάδες παραγωγής μας ανανεώνονται για να γίνουν το σκηνικό για τις ειδικές προσφορές μας στο τέλος του έτους ή τα αρώματά μας κ.λπ.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΤΕ επειδή οι συνθέσεις μας αξίζουν ολοένα και πιο οικολογικά σχεδιασμένες συσκευασίες
Απαιτούμενοι από εμάς για το περιβάλλον και την ομορφιά των γυναικών και των ανδρών, πριν από αρκετά χρόνια επιλέξαμε να χρησιμοποιήσουμε ανακυκλώσιμα ή ανακυκλωμένα υλικά. Από τον Οκτώβριο του 2020 προχωρήσαμε παραπέρα. Έτσι, όλα τα μπουκάλια μας που φεύγουν από τα εργοστάσιά μας είναι πλέον κατασκευασμένα από 100% ανακυκλωμένο και ανακυκλώσιμο * PET.

Αυτή η δέσμευση, που μετατρέπεται σε δράση, μεταφράζεται σε συγκεκριμένο αντίκτυπο στο περιβάλλον. Αυτό είναι 2.700 τόνοι παρθένου πλαστικού που εξοικονομήθηκαν **. Φυσικά, συνεχίζουμε να ευνοούμε τα γυάλινα βάζα που είναι απεριόριστα ανακυκλώσιμα και ενθαρρύνουμε τους καταναλωτές μας να ταξινομήσουν και να ανακυκλώσουν.

Πιθανό χάρη σε εσάς!

Σκεφτείτε το: κάθε φορά που ταξινομείτε τα απορρίμματά σας, βοηθάτε να τους δίνετε μια δεύτερη ζωή, επειδή είναι αυτό το υλικό που χρησιμοποιούμε για να φτιάξουμε τα μπουκάλια ή τις χαρτόκουτες μας, οπότε βασιζόμαστε σε εσάς για να συνεχίσετε την κίνηση!

Και αύριο ? RETHINK Δεσμευμένη
και στοχαστική, η ομορφιά σύμφωνα με τη μάρκα Yves Rocher δεν έχει όρια.
Αναζητούμε συνεχώς νέες καινοτομίες για να προσφέρουμε μια σειρά φυσικής, αυθεντικής και υπεύθυνης ομορφιάς και λύσεων που δεσμεύονται όλο και περισσότερο στο περιβάλλον.

Η επανεξέταση του αύριο είναι επίσης δυνατή χάρη σε εσάς! Για χρόνια, η μάρκα ασχολείται με το Ίδρυμα Yves Rocher και το πρόγραμμα Plant For Life. Όταν αγοράζετε 1 Αφρόλουτρο ή Συμπυκνωμένο Σαμπουάν, 1 δέντρο φυτεύεται από το Ίδρυμα Yves Rocher ***.

Πηγή: https://www.yves-rocher.fr/

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!