Πώς να εφαρμόσετε το άρωμά σας; Ανακαλύψτε τα σημεία παλμού

2021-11-10

Για πολλούς, η εφαρμογή αρώματος είναι μια χειρονομία ρουτίνας, ακόμη και μηχανική. Λίγη αρωματική ομίχλη στο λαιμό, το πρωί ή το βράδυ πριν βγείτε έξω, και voila! Γνωρίζατε όμως ότι ευνοώντας συγκεκριμένες περιοχές το eau de toilette σας διαρκεί όλη μέρα ή ότι αναπτύσσει πλήρως τις οσφρητικές του δυνατότητες;

Σας συμβουλεύουμε να απλώνετε τα γυναικεία σας αρώματα σε όλα τα σημεία του παλμού του αίματος, τα οποία συγκεντρώνουν τη θερμότητα. Στο ύψος των χεριών, στο εσωτερικό των καρπών, για παράδειγμα, ή στο ύψος του κεφαλιού, πίσω από τα αυτιά, στο πίσω μέρος του λαιμού ή ακόμη και στο στραβό του λαιμού συγκεκριμένα. Το ντεκολτέ είναι επίσης ένα από τα σημεία που ευνοούν και αρωματίζουν!

Βάζοντας eau de parfum στους καρπούς σας, το αγαπημένο σας άρωμα από τριαντάφυλλο, βανίλια ή βέτιβερ διαχέεται στον αέρα με κάθε σας κίνηση. Το ίδιο μαγευτικό αποτέλεσμα με το εκπληκτικό μας άρωμα μαλλιών ! Μόλις κουνήσετε το κεφάλι σας ή κουνήσετε τα μαλλιά σας, περιτριγυρίζεστε από ένα σύννεφο άρωμα καρύδας.

Εκτός από το ότι είναι ένα μέσο έκφρασης της προσωπικότητάς σας, το άρωμα γίνεται πραγματικό εργαλείο αποπλάνησης.

Η συμβουλή του Yves Rocher: Εστιάστε μόνο σε ένα ή δύο σημεία παλμού για να αποφύγετε την υπερβολική δόση.

Φυσικά, μπορείτε να αρωματίσετε τα ρούχα σας (μαντήλι, σακάκι, πουλόβερ κ.λπ.) για να απολαύσετε το άρωμά σας για περισσότερη ώρα. Όμως η απόδοση δεν είναι ίδια με αυτή του δέρματος. Προσοχή όμως: ορισμένα υφάσματα (μετάξι, συνθετικά κ.λπ.) είναι πιο ευαίσθητα από άλλα και μπορούν να λερωθούν με άρωμα.

Η καλύτερη στιγμή για να φορέσετε άρωμα

Το ιδανικό είναι να χρησιμοποιείτε άρωμα μετά το μπάνιο ή το ντους όταν το δέρμα είναι ελαφρώς υγρό. Επειδή οι πόροι της επιδερμίδας είναι ακόμα ανοιχτοί. Το λουλουδένιο , ξυλώδες ή πούδρα σας άρωμα στεγνώνει ταυτόχρονα με το δέρμα σας και διαρκεί περισσότερο.

Επιλέγοντας τη σωστή δοσολογία

Για μια ισορροπημένη αύρα γύρω σας, ούτε πολύ διακριτική ούτε πολύ μεθυστική, η δοσολογία είναι επίσης σημαντική. Μερικές σταγόνες από ένα eau de parfum είναι αρκετές γιατί η φόρμουλα είναι πιο συμπυκνωμένη, όταν χρειάζονται αρκετοί ψεκασμοί με eau de toilette.

Ανησυχείτε μήπως χρησιμοποιήσετε πολύ άρωμα; Μπορείτε να ψεκάσετε το άρωμά σας μπροστά σας όπως και οι επαγγελματίες και να μπείτε σε αυτή τη λεπτή ομίχλη. Το άρωμά σας στη συνέχεια εναποτίθεται στα μαλλιά και τα ρούχα σας με ελαφρύ και μετρημένο τρόπο.

Η επιλογή της σωστής δόσης εξαρτάται επίσης από τη μορφή του αρώματος σας. Με ένα σπρέι αρκούν μερικά σπρέι περίπου δέκα εκατοστά από το δέρμα σας. Με ένα μπουκάλι με πώμα, μπορείτε να αρκεστείτε σε μία ή δύο εφαρμογές με το δάχτυλο ή την παλάμη του χεριού, χωρίς τρίψιμο για να μην αλλοιωθούν οι πολύτιμες νότες του αρώματος .

Φυσικά, όλα αυτά τα tips ισχύουν και για τα ανδρικά αρώματα.

Πηγή: https://www.yves-rocher.fr/

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!