Πώς να κατακτήσεις το κάθε ζώδιο – Χαρακτηριστικά και συμβουλές

2021-11-05

Το φλερτ είναι λίγο δύσκολο στην σημερινή εποχή όσον αφορά τον τρόπο προσέγγισης. Ο τρόπος που εφαρμόζεται μια προσέγγιση είναι λίγο διαφορετικός τα τελευταία χρόνια σε σχέση με παλιότερα. Οι γυναίκες έχουν αλλάξει σχετικά με την παρουσία τους όχι μόνο εξωτερικά αλλά και στην κοινωνία.

Αυτό είναι κάτι το οποίο δυσκολεύει τον αντρικό πληθυσμό. Επομένως, ένα γενικό χαρακτηριστικό το οποίο μπορεί να βοηθήσει την κατάσταση είναι και το ζώδιο μιας γυναίκας. Το ζώδιο είναι ένας γενικός χαρακτηρισμός και δείχνει την γενική εικόνα ενός προσώπου.

Συνεπώς είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό ώστε να βοηθήσει κάποιον να κατακτήσει μια γυναίκα. Παρακάτω θα δείτε τα χαρακτηριστικά και των δώδεκα ζωδίων σε μια γυναίκα καθώς και συμβουλές για το πώς να την κατακτήσει ένας άντρας.

Χαρακτηριστικά ζωδίων για την γυναίκα

1. Κριός

Μια γυναίκα κριός είναι μια ανεξάρτητη και δυναμική γυναίκα. Βαριέται εύκολα και δεν αντέχει την ρουτίνα. Χρειάζεται δράση στη ζωή της και να είναι σε διαρκής αναζήτηση σε όλους τους τομείς. Είναι αισιόδοξη και μάχεται για τα πάντα. Βοηθάει τους άλλους και ό,τι κάνει το κάνει διότι το θέλει εκείνη. Είναι γενναιόδωρη και μισεί το ψέμα. Αυτό που την εκφράζει σίγουρα είναι η ελευθερία. Δεν μπορεί να κλειστεί σε καλούπι.

2. Ταύρος

Μια γυναίκα ταύρος είναι δυναμική, λογική και σταθερή σαν άνθρωπος. Είναι αρκετά πεισματάρα και παλεύει για αυτό που θέλει. Είναι πιστή στις σχέσεις της και ακόμα και αν τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά δεν θα απατήσει. Πολύ δύσκολα. Είναι υπέρ της λογικής και δεν είναι λίγες οι φορές που δρα με το μυαλό περισσότερο παρά με το συναίσθημα. Λατρεύει τους άντρες που ντύνονται με πιο ακριβά ρούχα και έχουν ένα αξίωμα στην κοινωνία, στον χώρο της εργασίας γενικότερα.

3. Δίδυμος

Η γυναίκα δίδυμος είναι πολύ κοινωνική, χαμογελαστή και έξυπνη. Οι φιλίες που κάνει είναι αρκετές αλλά σπάνια σοβαρές. Δεν κυνηγάει να κάνει μια σχέση έναν γάμο. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως όταν παρουσιαστεί δεν θα θέλει. Είναι υπέρ της ελευθερίας και μισεί την γκρίνια. Βασικό χαρακτηριστικό της είναι η καλή επικοινωνία.

4. Καρκίνος

Η γυναίκα καρκίνος είναι λίγο κυκλοθυμική. Ωστόσο, είναι γλυκιά και ευαίσθητη. Έχει ως πρότυπο μια μεγάλη και παραδοσιακή οικογένεια. Επομένως είναι πιστή. Είναι υπομονετική και αναζητά την ασφάλεια.

5. Λέων

Η γυναίκα λέων έχει έναν ζεστό και φιλικό χαρακτήρα. Θέλει να είναι συνέχεια το επίκεντρο της προσοχής. Η εξωτερική εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο για μια λέοντα. Είναι αρκετά πεισματάρα και εγωίστρια.

6. Παρθένος

Η γυναίκα παρθένος είναι τελειομανής. Όταν κάνει κάτι δεν σταματά μέχρι να το τελειώσει πρώτα. Είναι ρομαντική αλλά προσγειωμένη αρκετά. Προσέχει αρκετά την διατροφή αλλά και την σωματική της κατάσταση.

7. Ζυγός

Η γυναίκα ζυγός είναι αρκετά κοινωνική. Είναι επίσης πολύ έξυπνη και πολλές φορές μπορεί να παίξει και σε διπλό ταμπλό. Είναι λίγο ασταθής στις απόψεις της. Έχει αρκετές ανασφάλειες και λέει αρκετά μικρά ψεματάκια.

8. Σκορπιός

Η γυναίκα σκορπιός είναι αποφασιστική. Έχει σταθερότητα, διαίσθηση και πολύ καλή σεξουαλικότητα. Διακατέχεται από έντονο πάθος και δύναμη. Ωστόσο, είναι πολύ εκδικητική, καχύποπτη και ζηλόφθονη. Είναι μυστικοπαθής και κτητική.

9. Τοξότης

Η γυναίκα τοξότης είναι αισιόδοξη, δοτική και ιδιαίτερα εκφραστική. Είναι όμως και υπερβολική, επιπόλαιη, ματαιόδοξη.

10. Αιγόκερος

Η γυναίκα αιγόκερος είναι υπεύθυνη σοβαρή και με κύρος. Διαθέτει επαγγελματισμό και φιλοδοξία. Ωστόσο, είναι ψυχρή, απαισιόδοξη. Αρκετές φορές σκληρή και κάπως σνομπ.

11. Υδροχόος

Η γυναίκα υδροχόος είναι εξωστρεφής, διαθέτει ανθρωπισμό και φιλανθρωπία. Παρόλα αυτά είναι πολύ εκρηκτική και αμφισβητεί τα πάντα και τους πάντες πολλές φορές.

12. Ιχθύς

Η γυναίκα ιχθύς είναι ευαίσθητη, ρομαντική. Έχει φαντασία και καλλιτεχνία. Είναι όμως και ασταθείς, άπιστη, έχει πολλές ανασφάλειες και είναι και μυστικοπαθής.

Συμβουλές για να κατακτήσεις το κάθε ζώδιο

Κριός

Για να κατακτήσεις μια γυναίκα κριάρι θα πρέπει να μην είσαι μίζερος. Οι γυναίκες κριοί θέλουν ο άντρας που θα της κατακτήσει να είναι δραστήριος! Να έχει ενεργητικότητα και να είναι ευθύς. Να της δείξεις αμέσως ό,τι αισθάνεσαι χωρίς ντροπή! Προσοχή μην χάσεις τον ενθουσιασμό σου. Ο κριός βαριέται εύκολα.

Ταύρος

Να είσαι ειλικρινής. Η γυναίκα ταύρος εκτιμά ιδιαίτερα τους ευθύς ανθρώπους. Να λες την αλήθεια χωρίς φόβο και δεν θα χάσεις. Αν είσαι ένα προσγειωμένο, ήρεμο άτομο με αντιλήψεις για αρκετά θέματα σίγουρα θα την κατακτήσεις.

Δίδυμος

Σε αυτή την περίπτωση όλα ξεκινούν από το μυαλό. Μια γυναίκα δίδυμος εντυπωσιάζεται ιδιαίτερα από την συζήτηση μαζί σου. Εφόσον φυσικά διαθέτεις και τον κατάλληλο τρόπο αλλά και χιούμορ. Ποντάρει πολύ στον καλό λόγο που έχει ο άλλος και την εξυπνάδα του.

Καρκίνος

Είναι ένα ιδιαίτερα στοργικό ζώδιο. Επομένως, για να την φέρεις πιο κοντά σου το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι τρυφερός απέναντί της. Να της δείξεις πως νοιάζεσαι με αγκαλιές, χάδια. Να την ρωτάς πως είναι και κυρίως για την οικογένεια. Ποντάρει πολύ στην οικογένεια. Επομένως είναι μια καλή ευκαιρία για συζήτηση και σίγουρα θα την εκτιμήσει.

Λέων

Ζώδιο της φωτιάς. Επομένως, δράση είναι η πρώτη λέξη. Μην είσαι τσιγκούνης με τα χρήματα. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα είσαι σπάταλος αλλά να χαίρεσαι την ζωή. Βόλτες, ταξίδια. Βασικό χαρακτηριστικό να έχεις χιούμορ και φυσικά να της κάνεις πολλά κομπλιμέντα.

Παρθένος

Σίγουρα καλό θα ήταν να μην την πλησιάσεις αμέσως. Σιγά σιγά και με τρόπο ήρεμο. Να είσαι εργατικός, σταθερός σαν χαρακτήρας. Να της δώσεις τον απαραίτητο χρόνο ώστε να διαπιστώσει μόνη της αν έχεις τα απαραίτητα προσόντα.

Ζυγός

Δεν θα δυσκολευτείς και πολύ. Το βασικό για μια γυναίκα ζυγό είναι να είσαι κοινωνικός. Να έχεις θέματα για να αναπτύξετε μια επικοινωνία. Την γοητεύουν ιδιαίτερα οι τέχνες, θέατρο, πολιτισμός. Αγαπάει τα κομπλιμέντα. Να είσαι ανοιχτός σε θέματα βαθιάς αγάπης.

Σκορπιός

Μυστηριώδες θηλυκό. Επομένως, να είσαι λίγο μυστήριος. Να μην τα δείχνεις όλα απευθείας ώστε να σε ανακαλύπτει με τον καιρό. Να έχεις πολύ πάθος και ερωτισμό. Είναι το παν για μια σκορπίνα.

Τοξότης

Να είσαι περιπετειώδης. Τα ταξίδια, οι αυθόρμητες εξορμήσεις είναι αυτό που χρειάζεται μια γυναίκα τοξότης. Αρκετό χιούμορ και να είσαι άνετος. Να της δείξεις ευθέως τι είναι αυτό που νιώθεις χωρίς ντροπές. Βασικό μην την εγκλωβίσεις και της κόψεις την ελευθερία της.

Αιγόκερος

Για να κατακτήσεις μια γυναίκα αιγόκερο πρέπει να μην καυχιέσαι για τα πράγματα που έχεις κάνει. Να είσαι ναι μεν πρόσχαρος αλλά με ένα μέτρο. Της αρέσουν οι βαθυστόχαστες συζητήσεις και σιγά σιγά θα κρίνει αν είσαι ο κατάλληλος. Μην βιάζεσαι!

Υδροχόος

Μην είσαι προβλέψιμος και δεδομένος. Να έχεις άποψη για τα πράγματα και να την λες αρέσει δεν αρέσει σε μια υδροχόο. Αυτό ειδικά θα το εκτιμήσει. Της αρέσουν οι άνθρωποι οι αντισυμβατικοί, αυτοί που πάνε κόντρα στα πιστεύω τους και το λένε.

Ιχθύς

Να είσαι περιποιητικός. Ευγενικός και με χιούμορ. Πάντα με κομψό τρόπο. Ξεκίνα μια συζήτηση για τις τέχνες, το θέατρο, τη μουσική. Μια ιχθύς είναι αρκετά ευαίσθητη και χρειάζεται στοργή και αγάπη.

Πηγή: https://www.dynamikhgynaika.gr/

Διαβάστε ακόμα...

Στη ζωή μας πολλές φορές έχουμε προδοθεί και έχουμε προδώσει, τόσο στις ερωτικές όσο και στις φιλικές μας σχέσεις. Έτσι συχνά βρισκόμαστε στο δίλημμα αν αξίζει να δώσουμε ή να πάρουμε μία δεύτερη ευκαιρία. Πόσο αποτελεσματικές είναι όμως οι δεύτερες ευκαιρίες; Πετυχαίνουν πάντα; Η ψυχολόγος Γεωργία Χριστίνα Κανελλοπούλου μας εξηγεί:

Τις ανάγκες που έχουμε εμείς τις έχουν και οι σύντροφοί μας αλλά όταν έρθει η σειρά μας να τους φροντίσουμε τις ξεχνάμε ή τις παραμελούμε. Ο ψυχολόγος Γιάννης Ξηντάρας εξηγεί τι θέλουν οι δύο σύντροφοι σε μία σχέση και τι ανάγκες έχουν.

Να μην σου τύχει καλύτερα. Δύσκολο πρότζεκτ. Τι φταίει όμως και κάποιος οδηγείται στην απιστία και πως αντιμετωπίζουμε το μετά; Η Ντόρα Μίνου, ΜΑ Κλινικής Ψυχολογίας, Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια (ενηλίκων, ζεύγους & οικογένειας) γράφει για το πριν και το -όποιο- μετά της απιστίας. Ο λόγος σε εκείνη...

Αυτό το σπιτικό ρόφημα με γιαούρτι και μπανάνα εκτός από γευστική "βόμβα" βάζει φωτιά και στον μεταβολισμό χάρη στα συστατικά του. Περιέχει όλα όσα χρειάζεται για να ενεργοποιηθεί και βοηθά στην καύση λίπους. Η συνταγή είναι πανεύκολη και σε 3 λεπτά το γευστικό αυτό smoothie είναι στη διάθεσή σου.