Πρωτοχρονιάτικες αποφάσεις για το δέρμα μου και τον πλανήτη

2022-11-14

Τι θα λέγατε να ξεκινήσετε τη χρονιά με το δεξί πόδι με νέες αποφάσεις; Νέα τελετουργία ομορφιάς, υγιεινές τροφές, ανακύκλωση... Ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό!

Είναι σημαντικό να φροντίζετε σωστά το δέρμα σας, επομένως η νέα χρονιά είναι μια εξαιρετική στιγμή για να σκεφτείτε να αναβαθμίσετε ή να αλλάξετε τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας, ενώ παράλληλα θα φροντίζετε τη Μητέρα Γη σε αντάλλαγμα. Πώς μπορούμε όμως όλοι να κάνουμε το κομμάτι μας; Το να κάνουμε μια ανάλυση 2 σε 1 για να φροντίσουμε τόσο τον Πλανήτη όσο και τον εαυτό μας είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε και είναι ωφέλιμο για όλους μας

Ξεκινήστε ένα νέο τελετουργικό ομορφιάς

Νέα χρονιά, νέα ρουτίνα! Ήρθε η ώρα να αλλάξετε το τελετουργικό ομορφιάς σας φροντίζοντας το δέρμα σας να έχει μια περιποίηση που ταιριάζει στις ανάγκες του ή προσθέτοντας νέα βήματα στη ρουτίνα σας! Ο καθαρισμός του δέρματός σας είναι απαραίτητο μέρος της ρουτίνας σας, αλλά ενώ φροντίζετε το δέρμα σας μπορείτε επίσης να βοηθήσετε τον πλανήτη επιλέγοντας την απαλή δράση ενός γαντιού καθαρισμού και μειώνοντας την κατανάλωση βαμβακιού.

Μην ξεχνάτε να οπλίζετε το δέρμα σας ενάντια στις επιπτώσεις των καθημερινών ερεθιστικών παραγόντων, όπως η ρύπανση και η κακοκαιρία, με τη σειρά Elixir Jeunesse και την ενισχυμένη αντιρρυπαντική δράση της! Τέλος, αφιερώστε χρόνο για να κάνετε μια μάσκα μία ή δύο φορές την εβδομάδα για να διατηρήσετε το δέρμα σας βαθιά ενυδατωμένο και υγιές. 

Προσβλέποντας σε πιο υγιεινή διατροφή

Όλοι γνωρίζουμε ότι το να έχουμε όμορφο δέρμα προέρχεται και από τη διατροφή μας. Η υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή είναι το πρώτο βήμα για να νιώθετε υπέροχα. Γεμίστε με βιταμίνες, τρώτε λαχανικά (κατά προτίμηση βιολογικά) που κάνουν καλό τόσο στην υγεία όσο και στο δέρμα σας! Ο ρυθμός της καθημερινής ζωής μπορεί να είναι αρκετά έντονος, επομένως είναι σημαντικό να μαγειρεύετε μόνοι σας τα γεύματά σας και να παραγγέλνετε λιγότερο φαγητό σε πακέτο με συστατικά άγνωστης προέλευσης. Με λίγα λόγια, πάρτε το μαγείρεμα!

Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας

Το να μάθεις πώς να αφήνεσαι είναι ζωτικής σημασίας. Το να αφιερώνετε λίγες στιγμές για τον εαυτό σας είναι επίσης μέρος του ταξιδιού μας προς το όμορφο δέρμα. Αυτήν την επόμενη χρονιά, αφιερώστε χρόνο για να δώσετε στον εαυτό σας μάσκες καθαρισμού, κλείστε ένα ραντεβού σε ένα σαλόνι ομορφιάς Yves Rocher για μια στιγμή ευεξίας ή κάντε λίγη γιόγκα!

Είναι ζωτικής σημασίας να αποσυνδέετε και να κάνετε διαλείμματα. Μπορείτε να το πετύχετε κάνοντας κάποιες ασκήσεις στο σπίτι ή στο γυμναστήριο, καθισμένοι με ένα βιβλίο ή απολαμβάνοντας μια χαλαρωτική περιποίηση ομορφιάς. Βρείτε χρόνο για ευεξία, το δέρμα σας θα σας ευχαριστήσει!

Ανακυκλωνω

Επιλέξτε οικολογικά σχεδιασμένες συσκευασίες όπως κρέμες σε γυάλινα βάζα ή το συμπυκνωμένο αφρόλουτρο που περιέχει 50% λιγότερο πλαστικό από ένα κανονικό αφρόλουτρο 400 ml. Τέλος, θυμηθείτε να ανακυκλώνετε - είναι απλό και ο καθένας μπορεί να το κάνει.

Βλέπετε, λοιπόν, είναι δυνατόν να κάνετε κάτι καλό για το δέρμα σας και να περιποιηθείτε τον πλανήτη ταυτόχρονα!

https://www.yvesrocherusa.com/

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!