Ραντεβού με τον εαυτό μου

2021-11-15

Τι είναι απαραίτητο για να βρεις τον εαυτό σου; Ακούστε τις επιθυμίες σας και σεβαστείτε τον ρυθμό της φύσης. Δικό σου για αρχή.

Είναι καλοκαίρι ! Τι θα γινόταν αν έπαιρνες την ευκαιρία να φροντίσεις τον εαυτό σου, να αφεθείς και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου; Ποιο θα ήταν το πρόγραμμά σας; Ανακαλύψτε τις 4 συμβουλές της προπονήτριάς μας, Dorothée Bouton, ειδικού ευεξίας από το Yves Rocher Eco-Hotel Spa.

Σηκωθείτε με τη μέρα

Ξεκινώντας τη μέρα σας με το λεπτό χάδι του πρωινού φωτός σας προσκαλεί να απολαύσετε πλήρως τη στιγμή. Και για να ξυπνήσετε το σώμα σας απαλά, τίποτα σαν μερικές διατάσεις για να καλωσορίσετε τη μέρα που ήδη υπόσχεται θετική !

Εμμανουέλ Μπερτιέ

Επανασυνδεθείτε με το περιβάλλον σας

Το σώμα αποτελείται κατά 65% από νερό, οπότε τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από το περιτυλιγμένο νερό της πισίνας ή του ωκεανού για να επανασυνδεθεί με το περιβάλλον του ; Λίγα πρόσθια, μια συνεδρία υδάτινης προπόνησης για να δυναμώσετε και να ελαφρύνετε ή μια βόλτα με ποδήλατο για τους πιο προσγειωμένους ανάμεσά σας. Όλα γίνονται πρόσχημα για να πάρετε μια ανάσα καθαρού αέρα με απόλυτη ελευθερία .

Ενώστε τον εσωτερικό σας χώρο

Ένας υπνάκος μετά το μεσημεριανό γεύμα; Ναι, αλλά ένας υπνάκος Ζεν , σε ένα μεγάλο μαξιλάρι, με απαλή μουσική! Ένα απαλό ξύπνημα, μετά μια συνεδρία γιόγκα, για να συναντήσετε τον εσωτερικό σας χώρο . Εστιάστε στην παρούσα στιγμή... ένα ανοιχτό παράθυρο στη σωστή ισορροπία μεταξύ της νοημοσύνης του σώματος, της καρδιάς και της σοφίας του πνεύματος.

Πηγή: https://www.yves-rocher.fr/

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!