Γίνε Σύμβουλος Ομορφιάς YR Ο Yves Rocher εξερευνά τα πιο ισχυρά ενεργά συστατικά των φυτών για να προσφέρει υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένες λύσεις για κάθε τύπο δέρματος διατηρώντας παράλληλα το περιβάλλον

ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ
Η YR σας προσφέρει πάντα υπέροχα δώρα και δείγματα σε κάθε δέμα ομορφιάς. 
ΕΓΓΥΗΣΗ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ
Με τη διαχείριση κάθε σταδίου παραγωγής, η YR ρυθμίζει το κόστος των προϊόντων της τόσο επιτυχώς όσο και την ποιότητά τους. Αυτό το κάνουμε έχοντας κατά νου έναν στόχο: προσιτή ομορφιά για κάθε γυναίκα, χωρίς εξαίρεση.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Παραγγείλετε τα προϊόντα ομορφιάς σας με απόλυτη ευκολία και ηρεμία. Είμαστε εδώ για να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας.


Χωρίς όρους & προϋποθέσεις

Γίνε μέλος σήμερα και ξεκίνησε να κερδίζεις χρήματα αγοράζοντας προιόντα σε τιμές Μέλους για σένα και τους φίλους σου με έκπτωση 25%

  • Τα Μέλη μας δεν έχουν κανένα κόστος εγγραφής ή ετήσιας συνδρομής!
  • Τα οφέλη ξεκινούν για όλους με την αγορά 1 (ενός) και μόνο προιόντος!
  • Τα Μέλη μας δεν έχουν καμία απολύτως υποχρέωση προσωπικής μηνιαίας παραγγελίας!
  • Αποστολή Άλμπουμ Προσφορών κάθε μήνα ΔΩΡΕΑΝ

Η έκπτωση 25% είναι μετά τις εκπτώσεις του Άλμπουμ προσφορών ανά παραγγελία και είναι η ίδια για όλα τα μέλη μας.

Από 1€ - 199,99€ -----> έκπτωση 25%

Από 200€ & πάνω ----> έκπτωση 30%

Αλλά και για όσες από εσάς γοητεύει ο χώρος των καλλυντικών , η Y/R σας δίνει την ευκαιρία μιας επιτυχημένης καριέρας από το σπίτι, είτε θέλετε απλώς να ενισχύσετε το εισόδημα σας, είτε να ασχοληθείτε συστηματικά με την προώθηση των καλλυντικών. Έτσι μπορείτε και εσείς να πραγματοποιήσετε μια επιτυχημένη καριέρα χωρίς κεφάλαια, ωράριο ή άλλες δεσμεύσεις. Από εσάς δεν απαιτείται παρά μόνο η όρεξη και ο ενθουσιασμός!

Ξεκινήστε ΤΩΡΑ κάνοντας τη 1η παραγγελία με την αγορά 1 (ενός) και μόνο προιόντος από τη Λίστα Επιθυμιών παρακάτω και αποκτήστε τον προσωπικό κωδικό μέλους!

Εύκολα & απλά!!!!

Σας περιμένουμε!!!!

Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα!